Hög kvalité och hög service är våra ledord!

KS Industriservice grundades 2003 och verksamheten utvecklas kontinuerligt. Vi sätter höga kvalitetskrav såväl på oss själva som på våra produkter och tjänster, och 2019 blev vi ”Certifierad kvalitetspartner”.

Vår starkaste resurs är vår personal. De är handplockade för sin höga kompetens och genuina erfarenhet när det gäller planering, beredning, tillverkning och montering. Några av våra anställda är också unga personer som har börjat hos oss direkt efter avslutad branschutbildning. Vi tror att blandningen av medarbetare med lång erfarenhet och personer med ny kunskap, och ett annat sätt att tänka, ger en kreativ miljö där vi hela tiden utvecklar vårt sätt att arbeta.

Inom KS Industriservice ligger vårt fokus alltid på att få projekten klara i rätt tid, med bästa kvalité och samtidigt till lägsta möjliga kostnad. Därför tar vi gärna helhetsansvaret åt dig som kund, vilket innebär att vi har full kontroll från offert till intrimning hos slutkund. Vi följer sedan upp med CE-märkning och dokumentation. KS finns där under hela processen och vi ser till att göra alla steg rätt från början till slut.

Vi har de senaste åren fått flera utmärkelser som vi är mycket glada och tacksamma för. Lokalt har KS Industriservice blivit utsedda till Årets företagare i Tidaholm av Företagarna i kommunen och Almi Väst har utsett oss till Årets tillväxtbolag i Tidaholm. Slutligen har vi även tilldelats 
Det goda exemplet, för att vi tar hand om och ger anställning till personer med funktionsvariation.


KS Industriservice har också tilldelats priset DI Gasell* tre gånger och 2019 blev vi utsedda till MästarGasell, vilket är företag som har blivit Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag.

*Gasellföretag utses årligen av tidningen Dagens Industri (DI). För att få utmärkelsen krävs minst fyra års offentliggjorda årsredovisningar, tio miljoner kronors omsättning och tio anställda. Omsättningen ska ha ökat kontinuerligt under de tre senaste åren och samtidigt minst fördubblats. Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som får kalla sig för MästarGaseller.

                                 

 

 

Allt under samma takNu finns både Däldens och KS industriservice i våra nya, fina lokaler. Hör av dig om du vill komma och hälsa på oss! Läs mer på vår LinkedIn.

 

Varmt välkommen att prova oss!