Hög kvalité och hög service är våra ledord!

KS Industriservice startades av oss år 2003. Verksamheten har hela tiden utvecklats och vi har satt höga kvalitetskrav, både på oss själva och på våra produkter/tjänster. Våra kunder ger oss i större utsträckning helhetsansvaret i olika projekt, vilket gör att vi har en större kontroll på bland annat leveranstider. Vi tackar för förtroendet!

 

Vårt fokus ligger på att få projekten klara i rätt tid, till lägsta möjliga kostnad. Därför tar vi gärna helhetsansvaret åt kunden, vilket innebär att vi har full kontroll från offert till intrimning hos slutkund. Vi följer sedan upp med CE-märkning och dokumentation. Vi finns där under hela processen och ser till att göra alla steg rätt från början till slut.

 

Vår starkaste resurs är vår personal. De är handplockade för sin höga kompetens och långa erfarenhet när det gäller planering, beredning, tillverkning och montering.

Vi har fått flera utmärkelser. Vi har tilldelats priset DI Gasell* tre år i rad, blivit utsedda till Årets företagare i Tidaholm av Företagarna i kommunen och Almi Väst har utsett oss till Årets tillväxtbolag i Tidaholm. Slutligen har vi även tilldelats Det goda exemplet, för att vi tar hand om och ger anställning till personer med funktionshinder.

*Gasellföretag utses årligen av tidningen Dagens Industri (DI). För att få utmärkelsen krävs minst fyra års offentliggjorda årsredovisningar, tio miljoner kronors omsättning och tio anställda. Omsättningen ska ha ökat kontinuerligt under de tre senaste åren och samtidigt minst fördubblats.

Vi har blivit MästarGasell - företag som har blivit Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till den exklusiva krets som får kalla sig för MästarGaseller.

                                 

 

 

Allt under samma tak


 

Vi bygger om våra lokaler så att du hittar allt under samma tak. KS Industriservice (delen med CNC-svarv och stångmatning) blev inflyttad under hösten 2018. CNC- och bäddfräsavdelningen kommer att flyttas i två etapper: etapp 1 beräknas vara klar under påsken 2019 och etapp 2 beräknas vara klar under sommaren 2019. Montagehallen kommer att fräschas upp under hsöten 2019 och Däldens Mekaniska flyttar in under julen 2019. Välkommen till våra nya lokaler!

 

 

Varmt välkommen att prova oss!

Jonny Karlsson