Nya tillskott inför hösten!

2020-08-14

 Jörgen och Andreas

 

Det är allt lite gôtt att komma tillbaka till jobbet ändå. Semester och kaffe på verandan är en del av livets goda, men niokaffe i verkstan har också sin charm. Speciellt gôtt i magen känns det att komma tillbaka när hösten ser ljus ut för oss och orderingången rullar på ordentligt. Vi på KS är så tacksamma att vi haft en bra vår, trots det ansträngda världsläget. Vi har inte behövt permittera någon, tvärtom har vi faktiskt anställt ett par nya personer.

 

Möt Jörgen Lundgren och Andreas Kjellgren, våra senaste tillskott! Jörgen har sin bakgrund inom logistik och produktion, och kommer framför allt att arbeta med transporter här på KS. Andreas är produktionstekniker i grunden, men har även jobbat med maskinbearbetning, och har goda kunskaper inom kvalitet. Hans främsta uppdrag på KS kommer att vara att aktivt arbeta med kvalitetssäkring mot både kunder och leverantörer.

 

Både Jörgen och Andreas är ”Tidahôlmare”. Efter jobbet umgås Jörgen gärna med vänner och bekanta.  För Andreas är familjen viktigast på fritiden, men finns tiden så blir det gärna en tur på golfbanan eller i löparspåret.

 

Välkomna till oss, grabbar!