Industrimontage & Automationslösningar

 

Det kräver engagemang, kunskap och ett nära samarbete med kunden för att genomföra resan från ritning till färdig produkt på ett framgångsrikt sätt, och efter mer än 25 år i branschen vet vi att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs.

För oss är det viktigt att ni som kund alltid får den lösning som passar just er och att vi har egen mekanisk verkstad är en stor fördel. Kundanpassade specialmaskiner är mer en standard för oss och vi kan på egen hand tillverka de olika komponenter som till exempel ska vara med i en större automationslösning.

KS Industriservice bygger, monterar, demonterar samt flyttar produktionsanläggningar och specialmaskiner. Beroende på projektets omfattning och karaktär kan vi antingen göra jobbet på plats eller i våra egna lokaler, allt beroende på vad som passar er!

Vi lämnar upp till två års garanti på en installation av en automationsanläggning, inklusive ett garantiunderhåll med 24 timmars inställelsetid. Vi erbjuder även möjlighet att teckna ett service- och underhållsavtal.